Renovatie

Vaak zullen uw woonwensen in de loop van de tijd veranderen. Door uw woning of bedrijfspand te renoveren en moderniseren kunt u zorgen voor een betere bewoonbaarheid of een fraaier aanzien.

Wij zijn in staat om zowel kleine verbouwingen als grote renovaties uit te voeren.Dit kan onder meer gaan om kozijnen, gevelrenovatie, dak vernieuwing, verbouwen van uw keuken of het renoveren van uw badkamer.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring hebben we ruime kennis op het gebied van renovatie opgedaan.

We denken daarom graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en dragen praktische en creatieve bouwoplossingen aan.

Inzichtelijke werkzaamheden

Voor aanvang van de verbouwing nemen we de werkzaamheden nemen met u door. Zo maken we het bouwproces inzichtelijk en weet u waar u aan toe bent.

Isolatie

Renovatie is een goed moment om aspecten zoals comfort, isolatie en duurzaamheid in overweging te nemen. Er zijn talloze mogelijkheden, zoals het isoleren van vloeren, gevels en daken en het toepassen van energiebesparende materialen. De overheid moedigt isolatie en energiebesparing aan en verstrekt subsidies. Dit maakt het daarom nog aantrekkelijker om de veranderingen door te voeren.

Wij kunnen u adviseren wat voor uw huis de beste opties zijn.